Kedves Gyerekek!

Idén már november 30-tól várlak Titeket Gyulán, a Gellény Birtokon található Mikulásházamban!

Foglaljon időpontot már most!
Lepje meg gyermekét

Ünnepi készülődésWood-land családi játszóház

A Mikulásház mellett egy hangulatos Mikulás játszóházat építünk, ahol melegedni, kézműveskedni, játszani és mozini is lehet.

Ünnepeljünk együtt

Találkozás a MikulássalEgy különleges alkalom a Gellény Birtokon

A Mikulással való találkozáshoz regisztrálás szükséges a korlátozott létszámra való tekintettel, melyet a lenti foglalási felületen tehettek meg, vagy telefonon a +36/70/3330763 telefonszámon.

Sweets, Cakes & More

Mikulás büfé és állatparkÜnnepi hangulat rendkíüli helyszínen

Kerüljön ünnepi hangulatba kedvesével, családjával egy hangulatos séta keretében. Rendezvény sorozatunk Mikulás találkozás nélkül is kikapcsolódást ígér állatsimogatással, vetítésekkel, vagy akár adventi gyertyagyújtással.

Az alábbi űrlap kitöltésével foglalhat időpontot a Mikulásházunkba

Lepjétek meg gyermekeiteket ezzel a feledhetetlen és egyedülálló találkozással, és idén nem titokban, éjszaka, az ablakba kitett csizmába érkezik az ajándék, hanem az igazi Mikulás adja át azt.
Az adott időpontra regisztráltaknak legkésőbb a kapott időpontot megelőzően 10 perccel meg kell érkeznie a helyszínre ahhoz, hogy a csúszásokat elkerüljük. A jegy érvényesítés a Birtok bejáratánál történik, a már érvényesítettel jeggyel rendelkezők belépését Manók segítik.
A belépőjegy ára 4.000 Ft/gyermek és 1.000 Ft/felnőtt, mely magába foglalja a talákozást a Mikulással, a Mikulás ajándékcsomagját, egy darab Mikulással készített fotót és a Mikulás játszóház szolgáltatásait.
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a jegyfoglalás kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben az adatok kitöltése után a jegy árának kifizetése is megtörténik. Azok a jegyfoglalások melyek nem kerülnek kifizetésre 48 órán belül, azok automatikusan törlődnek. Választható fizetési módok: banki átutalás, készpénz.

felnőtt és
gyerek

120
Család

420
Találkozás

297
Ajándék

174
Boldog gyerek